We thoroughly check each answer to a question to provide you with the most correct answers. Found a mistake? Let us know about it through the REPORT button at the bottom of the page. Ctrl+F (Cmd+F) will help you a lot when searching through such a large set of questions.
Tim answered all the questions on his math test but got 10 answers wrong. He received 4 points for every correct answer, and there was no penalty for wrong answers. His score was 76 points.
Total questions = Correct Answers + Incorrect Answers
Total questions = 76/4 + 10
Total questions = 19 + 10
Total questions = 29
29 Steps: 76/4 + 10 (the questions he got right) = 19 + 10 = 29
Equation = 76/4 + 10 = q
Solve for x. a. 2 − 4 = −20
x=-8 You would move the constant to the right, calculate, then divide both sides to get x.
Solve for x. 1 3 + 5 = 14
x=9/13 You would move the constant to the right, calculate, then divide both sides to get x.
Solve for +7/3 = 4
x=5/3 You would move the constant to the right and calculate.
Solution= You would put a number bigger than 20 in the x part and see what number fits correctly/best in the x spot.
4 − 3/ 4 + 3 /4 = 9 + 3 /4
x=39/16 Cancel equal terms, move the constant to the right, calculate, and divide both sides.
. The product of a three and a number plus five is 20.
Tim answered all the questions on his math test but got 10 answers wrong. He received 4 points for every correct answer, and there was no penalty for wrong answers. His score was 76 points. Find the total number of questions on his math test.
The total number of questions on Tim’s math test was 29.
You are running a concession stand at a basketball game. You are selling hot dogs and sodas. Each hot dog costs $1.50 and each soda costs $0.50. At the end of the night you made a total of $78.50. You sold a total of 87 hot dogs and sodas combined. You must report the number of hot dogs sold and the number of sodas sold. How many hot dogs were sold and how many sodas were sold?
35 hot dogs were sold and 52 sodas were sold. How to check your work 7. Check your work by substituting.
1.50x + 0.50y = 78.50
1.50(35) + 0.50(52) = 78.50
52.50 + 26 = 78.50
x + y = 87
35 + 52 = 87
You and a friend go to Tacos Galore for lunch. You order three soft tacos and three burritos and your total bill is $11.25. Your friend’s bill is $10.00 for four soft tacos and two burritos. How much do soft tacos cost? How much do burritos cost?
x = the price of 1 soft taco and x = 1.25.
That means that 1 soft tacos costs $1.25.
y = the price of 1 burrito and y = 2.5.
That means that 1 burrito costs $2.50.
18 is taken away from 8 times of a number is 30. Find the number.
Solution: 8x – 18 = 30 answer:x = 6
Let us know if this was helpful. That’s the only way we can improve.